Фотографи от Димитровград обучават начинаещи в занаята

Двама фотографи от Димитровград - Ники Пандев и Иван Златев стават част от photoschool.bg  Майсторите зад обектива ще водят начални курсове по фотография, които ще се проведат в Хасково от 28 септември и ще продължат до средата на декември.

Сред лекторите са и имена като Златко Латев, Жоро Илиев, Христо Свинаров, Мария Дакова, Александър Карчински. Курсовете стартират в няколко града едновременно - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Русе, Плевен и Шумен. 

"Инициативата е насочена към хора, които искат не просто да щракат, а да се научат как да използват техниката си, да извличат максимума от нея, да започнат да разбират какво е светлина, какво стои зад думата „композиция”, какво е „син час” и защо хубавите снимки изискват подготовка", поясняват организаторите.

Обучението ще премине под формата на лекции и упражнения по утвърдена методика. Занятията ще се провеждат през седмицата във времето от 19:00 до 20:30 часа. Мястото е Младежкия център в областия град. Още за инициативата - вижте тук!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини