„Борислав“ загубиха завързан мач с човек по-малко

В среща от 7 кръг на Трета лига – Югоизточна зона отборът на ФК „Борислав“ – Първомай загуби гостуването си на ОФК „Левски Карлово“ с резултат 3: 4 в мач с много обрати и държащ в напрежение публиката до самия край на срещата. Първомайци играха почти полувреме и половина в намален състав, но се бореха мъжки и изпуснаха куп положения.
Срещата започна с натиск на домакините и още в 6 мин. след изпълнение на фал откриха резултата. Но още не преминала радостта им от гола, в 8 мин. Играч на домакините си отбеляза автогол. Това създаде напрежение в отбора на карловции и до края на полувремето играта им бе неорганизирана и припряна. Гостите имаха повече положения пред вратата на домакините и само великолепната игра на капитана на отбора Цветан Тодоров не позволи резултата да бъде променен. В 32 мин. бившият футболист на ОФК „Левски Карлово“ Мартин Здравчев от състава на гостите бе отстранен от игра.
През второто полувреме, когато всички очакваха домакините да отбележат нов гол, Андрей Атанасов, също бивш футболист на „Левски“ – Карлово в 57 мин. майсторски се освободи от централните защитници на домакините и изведе гостите напред.
Домакините реагираха като ужилени и само за 3 минути обърнаха резултата с 2 попадения – в 59 мин. и в 61 мин. И направиха резултата 3: 2.
В 87 мин. Отбелязаха още един гол за резултат 4: 2.
В 88 мин. бе отсъден 11 метров наказателен удар за гостите и Андрей Атанасов хладнокръвно реализира. Времето не стигна за повече и срещата завърши 3: 4 за домакините.

Въпреки загубата, „Борислав“ се намира на 4 място в класирането и е на 4 точки от водача в групата „Арда“ – Кърджали.
parvomai. net.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини