Късметлия от Ардино спечели голямата печалба в играта 5 от 35

60-годишният Неджатин Садула от Ардино спечели сумата от 11 322 лева от 71-ия тираж в играта 5 от 35. Печелившият фиш, който е пуснал късметлията е с пет произволни числа – 3.11, 13.14, 25.

„Участвам в тиражите на Българския спортен тотализатор от дълги години. Винаги играя с постоянни числа, които определям от отбелязаните голове по минути от футболните срещи във Висшата лига на английското първенство. Това е първата ми голяма печалба, досега съм спечелил две петици от играта 6 от 49“, сподели Неджатин Садула. Той уточни, че в понеделник е отишъл в местно заведение, където собственикът му казал, че в града има късметлия, който е улучил голямата печалба в играта 5 от 35.

„Веднага отидох да проверя фиша си в местния тото пункт. За моя приятна изненада всички пет числа съвпадаха. Със спечелените пари мисля, да направя основен ремонт на къщата си и да замина на екскурзия в чужбина. Пожелавам на всеки да има моя късмет“, заяви щастливецът. Той повече от 40 години работи като баничар в местната кооперация „Наркооп“. Родом е от близкото село Гърбище. Женен, има трима синове.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини