Очаквайте новите предавания по еТВ: Заровени съкровища в Родопите, легенди и магични места

Изображение 1 от 4

    Екипът на еТВ в Смолян е подготвил супер изненади за теливизонната ни аудитория. След излъчването на всеки епизод от новите предавания, той ще бъде качен в секция Видео в сайта ни СмолянБГвести. нет и всеки ще може да ги гледа!

    Още тази есен очаквайте новата филмова продукция, която стартира през октомври 2017г. с три нови предавания, които ще покажат невероятни места, природни гледки, хора, легенди и … още нещо.

    Поредицата „Неопитомените Родопи“ е нещо наистина ново и истинско, силно ще ви изненада!

    Всеки месец ще може да гледате невероятни възстановки. В тях актьорите са местни хора, разказващи преданията и легендите на селища в региона на Смолян и околностите. В малки филми, поредицата ще повдигне завесата за тайните на планината, предавани от уста на уста поколения наред. В предаванията с истории и неподправена игра в роля влизат истинските хора – от деца до възрастни, живеещи в планината, читалища и самодейци, бивши и настоящи кметове. Включват се културни, образователнии институции, местни сдружения и организации.

    „Прокълнатото съкровище“, „Изворите на Арда“ и „Турчи мост“ са само част от филмовите приключения в новата поредица „Неопитомените Родопи“.

    Най-популярните и не толкова герои, ще бъдат в центъра на седмичното предаване „От мерак… “

    В него ще видите интересни персонажи от Смолян и региона. Ще ви срещнем с любими образи, чешити, зевзеци и други невероятни личности – всеки със своите различни странности, умения и способности. Свързва ги общото качество – родопчани с големи сърца, способни да разсмиват и разплакват, всеки със своето „изкуство“. И да повдигнем малко завесата – очаквайте през октомври „Среща с Виевската група“, в която ще разберете как една от най-любимите на народа фолклорни формации е създадена от скъсана книга и… една крава.

    В седмичната поредица „Пътувай с нас“ зрителите ще могат да се насладят на природата на Родопите и да планират маршрутите, през които биха искали самите те да преминат. Филмовите пътувания ще ви покажат точно откъде трябва да минете, какво да търсите и да очаквате по пътя. Туристическите дестинации ще бъдат както известни, така и тепърва навлизащи в полезрението на туроператори и туристи. Първото пътуване на екипа ни е на коне към Изворите на Арда, а емоциите от другата страна на екрана са гарантирани!

    Очаквайте новите предавания на еТВ още тази есен през октомври!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини