Читател: Защо не работят шадраваните на площад „Поезия“?

    Защо не работят новите шадравани на площад „Поезия“ в момента, питат читатели на Dimitrovgrad.bgvesti.net. Димитровградчанинът Г. Грозев споделя на нашата Фейсбук страница, че имал гости от далечен град и решил да се похвали с новата придобивка. Цветните фонтани бяха демонстрирани в края на август заради 70-годишнината на града.

    „Много време им обяснявах, че техния „сух“ фонтан нищо не представлява пред нашия „цветен“ фонтан на площад „Поезия“ и вечерта ги заведох до фонтана. Оказа се, че празниците на Димитровград са преминали и фонтаните да вече спрени“, пише Грозев.

    В отговор от Общината обясниха, че цветните фонтани не работят, защото продължава ремонта на площада и този по централната градска алея. Както е известно, то е по проект на стойност над 5 000 000 лв. и дейностите не са финализирани.

    В момента не работи и шадравана срещу КДК по същата причина – все още се извършва озеленяване, поставяне на настилка на алеята, монтиране на пейки и др. дейности по бул. „България“. Традиционно в края на октомври месец всички шадравани се „зазимяват“ заради студеното време.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Фо
      Фонтина
      1 0
      21:57, 24 сеп 2017
      Значи тази година повече няма да работят-нормално,нали са отчели дейност,могат да си вземат парите.
    Последни новини