Ремонтът на стадион „Хасково“ пред приключване

Изображение 1 от 4

    Ремонтът на стадион „Хасково“ е пред приключване. Остава да се направи пълно почистване на обекта и да се оформи документацията по приключавне на строителните работи.

    Тревното покритие на стадиона е напълно завършено, работи нова поливна система. Вече е готова и разчертана лекоатлетическата писта, която е с шест коридора.

    Договорът за ремонта на спортното съоръжение е на стойност 532 988 лв. По обявената обществена поръчка кандидатстваха шест фирми, но беше спечелена от варненската фирма „Одесос строй“. Строителството беше възложено във връзка с договор за финансово подпомагане на строителството и ремонта на спортни обекти и съоръжения между Министерството на младежта и спорта и Община Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ка
      канев
      9 -10
      12:39, 25 сеп 2017
      Поредният паметник на безумието, който след една година ще е по-зле и от пролетта... НЕизвестно защо, когато имахме футбол в "А" група сегашните деятели се бяха скрили и пречеха за ремонтите?
      Някои може ли да ми посочи има ли мъжки футбол и на какво ниво? Какво ще се случва със стадиона оттук-насетне или просто ще си останат снимките за спомен?
    • 2
      Ас
      ася
      13 -4
      12:48, 25 сеп 2017
      ти спомняш ли си,кога беше в А група и какво общо имат сегашните деятели?Ако бяха оставили стадиона в предишното му състояние ,щяхте да се "възмущавате",сега като го ремонтираха,пак сте недоволни!Ех ,на тези хасковлии никой не може да им угоди!!!Децата ще играят там,разбра ли!!!!!!!!!!!
    • 3
      Тр
      Тракиец
      15 -1
      13:25, 25 сеп 2017
      Стадиона е станал много хубав, браво на фирмата изпълнител и на всички отговорни общински фактори. На бялото черно не можеш да кажеш. Сега остава и Хасковския отбор да се издигне на нивото на терена си и да играем поне в Б - група :) Имам питане, пистата ще може ли да се ползва от гражданите и може ли да се постави осветление около стадиона. Знам , че всички ръководни общински фактори четат сайта , затова ви апелирам да монтирате лампи около стадиона по асфалтовата алея, за да може да се ползва за джогинг рано сутрин, когато е тъмно
      • Ни
        НикМик
        6 0
        15:47, 25 сеп 2017
        Редно е да отворят стадиона за граждани искащи да спортуват! Как в Димитровград всички стадиони са достъпни, а тук всичко е под ключ?
      • Чо
        Чобанина
        6 0
        16:32, 25 сеп 2017
        Правилно, трябва да е достъпен , а не заключен
    • 4
      Ди
      Димитровградчанин
      14 0
      13:41, 25 сеп 2017
      Драги приятели, не мрънкайте а се радвайте на придобивката! И никога не забравяйте /както си личи по изказванията/...че СПОРТ...не значи само ФУТБОЛ!!! Имате един прекрасен терен и още по хубава писта, на която децата ви да тренират. Не забрявайте че сте имали и големи лекоатлети...А футбола....има фирми, които ако общината реши да заработи за града, с удоволствие биха помогнали и футбола да се върне, там където е бил.
    Последни новини