Агресивният младеж от Центъра в Смолян, който преби служителка, нападна и журналистическия екип на еТВ

Изображение 1 от 2

    16 годишният младеж, който преби възрастната служителка в Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания в Смолян, днес нападна репортерския екип на еТВ, който отиде на място заради инцидента от миналата седмица, за който полицията съобщи днес. Агресивният младеж грабнал камък, хвърлил се върху капака на колата и никой не бил в състояние да го усмири. Опитите на репортера и оператора да го успокоят, обяснявайки му, че камерата е изключена и не го снимат, се оказали безуспешни. С люти псувни и закани, момчето се метнало върху колата, която била извън двора на Центъра и започнало да удря с камък предното стъкло.

    По-късно стана ясно, че всички в Центъра са вдигнали ръце от младежа, който се води с психични проблеми, тормози и бие другите деца, а служителките напускат заради него. 16 годишният е там от три години, от самото начало на функциониране на социалното заведение. Една от жените била залята с олио, друга била нападната с юмруци, скубана, душена и ритана. Останалите деца в центъра признават, че бие и тях.

    Пострадалата на 20 септември 60 годишна жена е настанена в смолянската болница, след като главата ѝ беше разбита с лопата.

    Тя е в лечебното заведение вече четвърти ден и още е в шок. Всички от персонал до отговорни институции са единодушни, че момчето е много пробллемно, но за сега опитите да се реши проблема с бруталното му поведение са неуспешни.

    Щиляна Чакърова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ма
      Макаренко
      0 0
      17:01, 27 ное 2017
      Методът за възпитание отдавна е измислен но не се прилага.Бой до посиране и стоене на колене върху черупки от орехи минимум 1 час. После пак ще се хвърля върху колата но за да я изчисти.
    Последни новини