Школите на Детски и младежки център отварят врати от 2 октомври

    Новата учебна година за школите на Детски и младежки център – Димитровград започва от 2 октомври, напомнят от там. 20 са извънкласните форми, които ще могат да посещават деца и младежи.

    Сред тях школи по пеене, музика, рисуване, керамика, грънчарство, скейтборд, танцово и театрално изкуство, тенис на маса и др. Поради огромния интерес има разкирити и школи по английски, немски и испански език и за лица над 18 години, информират от центъра.

    Езиковите занятия ще се провеждат в Българо – гръцки обучителен център с адрес ул. „Св. Климент Охридски“ № 1 на ет 2. кабинет №1 – бивше ОУ „Климент Охридски“.

    Театрална школа „Апропо“ отново ще бъде в културен дом „Химик“, а заниманията по скейтборд – на площадката в парк „Марица“. Останалите форми се помещават пак в сградата на Детски и младежки център на ул. „Кл. Охридски“ №7.

    За повече информация и въпроси – тел.0885 01 55 99 Красимира Тодорова, която е ръководител извънкласни дейности с деца. График на школите по дни и часове – вижте в снимките към материала!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини