31 °C

Преподаватели от Димитровград участваха в национална конференция за насърчаване на четенето

Двама учители от Димитровград взеха участие в Шестата национална конференция за насърчаване на четенето, която се проведе преди дни в Хисаря. В нея се включиха преподавателите от димитровградското СУ „Любен Каравелов“ – Петрула Дончева и Стела Иванова. Те са одобрени за участие в конференцията след разработки по темата и са единствени представители от Хасковска област.

Фаорумът се е провел под мотото „Помогни ми да прочета“ и на него са присъствали учители, библиотекари и общественици от цялата страна, работещи за тази благородна кауза. Събитието е по линия на проектите „Еразъм +" и „еTwinuing“ и е организирано от Център за развитие на човешките ресурси.

„Удоволетворени сме и вдъхновени от споделения опит на съмишленици, добронамерената и творческа атмосфера и преоткриваме възможности да продължим работата си в тази посока. Освен опит, бяха представени иновативни методи, разгледани различни онлайн инструменти, подпомагащи насърчаване четенето при децата от различни възрасти“, разказват преподавателите от СУ „Любен Каравелов“. Те са готови да споделят своя опит с колегите си в училище и с всички, които проявят желание.


Хороскоп за 21.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини