„Необикновените“ с премиера в България

Fox Networks Group обяви, че „Необикновените“ ще се излъчи в над 183 държави по водещият развлекателен канал FOX, веднага след премиерата на сериала в САЩ.

В България сериалът ще се излъчи премиерно на 12 октомври от 22 часа.

Сериалът е продукция на 20th Century Fox Television в сътрудничество с Marvel Television. Действието се развива във вселената на X-Men.

„Необикновените“ разказва емоционалната история на семейство от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата притежават мутантски сили. Принудени да бягат от враждебно настроени правителствени власти, те търсят помощ от мутантска организация в сянка и трябва да се борят, за да оцелеят.

Сериалът е със звездното участие на Стивън Мойър („Изстрели“, „Истинска кръв“), Ейми Акър („Под наблюдение“), Натали Елин Линд („Готъм“) и Пърси Хайнс Уайт („Нощ в музея 3“) в ролите на семейство Стракър.

В сериала участват още Шон Тийл („Reign“) в ролята на Еклипс/ Маркос Диаз; Джейми Чънг („Готъм“) в ролята на Блинк/ Кларис Фъргюсън; Ема Дюмонт („Водолей“) в ролята на Поларис/ Лорна Дейн; Блеър Редфорд („Просветление“) в ролята на Буревестник/ Джон Праудстар и Коби Бел („Извън играта“) в ролята на Джейс Търнър.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини