22 °C

Откриват ремонтираната зала "Младост" с концерт

На 25 октомври ще бъде официалното откриване на обновената Спортна зала „Младост“ в Димитровград, съобщи кметът Иво Димов. Събитието ще бъде отбелязано с концерт на ансамбъл „Чинари“, който ще представи спектакъла „Ние, българите“. Входът за него ще е свободен, но ще бъде с покани, уточни Димов. Министър-председателят Бойко Борисов, спортният министър Красен Кралев и Цветан Цветанов – председател на парламентарната група на ГЕРБ са получили покана да присъстват на откриването.

Ремонтните дейности в зала „Младост“ са на финалната права. В момента се ремонтират стълбите отвън. Свързват се ел. таблата, довършва се и осветлението на залата, както и това на стълбите между новите седалки. Градоначалникът каза, че предстои ремонт на помещенията в ниската част на залата, където тренират редица спортни клубове. Това ще стане със средства от бюджета на Общината. Ще се обновят залите и помещенията за треньори. Там ще бъде направен фитнес, ще се възстанови сауната и басейна, увери кметът. Не скри, че е горд с това, че залата се е превърнала в многофункционална и разполага с 1 087 места.

Припомняме, че ремонтът на залата започна в края на 2016 година. Министерският съвет отпусна за тази цел целева субсидия в размер на 3 000 000 лв.
 
 
 

8 Коментара

Хороскоп за 23.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини