Откриват ремонтираната зала "Младост" с концерт

На 25 октомври ще бъде официалното откриване на обновената Спортна зала „Младост“ в Димитровград, съобщи кметът Иво Димов. Събитието ще бъде отбелязано с концерт на ансамбъл „Чинари“, който ще представи спектакъла „Ние, българите“. Входът за него ще е свободен, но ще бъде с покани, уточни Димов. Министър-председателят Бойко Борисов, спортният министър Красен Кралев и Цветан Цветанов – председател на парламентарната група на ГЕРБ са получили покана да присъстват на откриването.

Ремонтните дейности в зала „Младост“ са на финалната права. В момента се ремонтират стълбите отвън. Свързват се ел. таблата, довършва се и осветлението на залата, както и това на стълбите между новите седалки. Градоначалникът каза, че предстои ремонт на помещенията в ниската част на залата, където тренират редица спортни клубове. Това ще стане със средства от бюджета на Общината. Ще се обновят залите и помещенията за треньори. Там ще бъде направен фитнес, ще се възстанови сауната и басейна, увери кметът. Не скри, че е горд с това, че залата се е превърнала в многофункционална и разполага с 1 087 места.

Припомняме, че ремонтът на залата започна в края на 2016 година. Министерският съвет отпусна за тази цел целева субсидия в размер на 3 000 000 лв.
 
 
 
Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    To
    Toni
    19 -1
    09:57, 12 окт 2017
    Аз да попитам, защо на събитие в моя град, финансирано от моята община с мойте пари е поканен Цветан Цветанов, а аз не съм? Как така ще има концерт със свободен вход, но само с покани?
    • Ir
      irina
      17 -1
      10:17, 12 окт 2017
      Пак Наши и Ваши, затова е с покани! Избраните люде!!!
  • 2
    Ди
    димитровградчанин
    1 0
    18:02, 12 окт 2017
    Аз разбирам, че концерта ще е безплатен за всички желаещи които искат да отидат, но ще има и официални гости които ще бъдат поканени с покана. Може би словореда в статията не е много точен.
  • 3
    Пе
    Петър Стоянов
    5 -2
    20:13, 12 окт 2017
    Дано само не сложат пак оня грозен транспарант над сградата за реклама на някакви смесени торове, че ще е голям резил за всички
    • Пе
      Петър Стоянов
      4 -2
      20:16, 12 окт 2017
      Да, наистина. Нека си го слагат върху завода и да му се радват, че и без това времето им изтече.
  • 4
    Ка
    какво
    3 -4
    09:10, 13 окт 2017
    Всичко се дава за герб. Тази партия ни построи спортните зали, булеварди, фабрики , заводи. Има къде да се работи, има пазар където се харчат високите заплати и пенсии. Абе, благодат. Сега ще им попеят. Трудили са се много колко пари да заделят за партийната хазна, колко и как на кмета, на цвъки и шайката. Особено с тези делегирани бюджети. Колко от директорите на училища са със нови джипове, апартаменти. Живеят си те хубаво и хич не се интересуват как живее народа. Нали ще му замажат очите с един фалшив ремонт на булевард, на зала..... Какво дебелокожие, каква простащина и наглост. Използват народната пара както си поискат.
  • 5
    Н
    Н
    2 -2
    09:24, 13 окт 2017
    Къде пише, че е с вашите пари?
    • Ti
      titi
      2 0
      22:01, 13 окт 2017
      С чии пари плаща общината?
Последни новини