Антъни Джошуа срещу Карлос Такам на живо по DE

След отлагането на дългоочаквания сблъсък на Кубрат Пулев поради контузия. спортният канал DIEMA SPORT 2 ще излъчва ексклузивно на живо боксовата гала вечер и зрелищния двубой в тежка категория между Антъни Джошуа и Карлос Такам следващата събота, 28 октомври, в Кардиф. 

Сблъсъкът в тежка категория между шампиона Антъни Джошуа и третия в ранглистата на IBF Карлос Такам ще е предшестван от други две битки при свръхтежките - за сребърната титла на WBC между Дилиън Уайт и Роберт Хелениус и за титлата на Британската общност между Линрой Томас и Дейвид Алън.

Предстоящата боксова гала вечер е сред най-дългоочакваните събития на професионалния ринг, като на стадион "Принсипалити" в столицата на Уелс се очаква да присъстват над 70 000 фенове.

Стартът на сезона в НБА и волейболното първенство на България и традиционните мачове от Английската висша лига, Първа Професионална Лига, Френската Лига 1 и състезанията от Формула 1 са сред очакваните с интерес от страна на зрителите събития по в предстоящите седмици. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини