Руслан Мъйнов и Стефан Вълдобрев - с награди "Любимец 13" на димитровградския театър

    Актьорът с глас на тенор Руслан Мъйнов и авторът на театрална и филмова музика Стефан Вълдобрев бяха отличени на церемония в димитровградския театър снощи. Те бяха част от  връчването на Националните награди за актьорско майсторство „Любимец 13“. Надсловът на третото издание бе „Многоликият талант на актьора“. 

    В качеството си на актьори, притежаващи и други таланти, отличия взеха също актрисата и певица Ралица Ковачева – Бежан и актьорът Георги Вачев - автор на множество фотографски изложби. Награда бе присъдена и на актрисата, която има поетичен талант Даниела Викторова.

    Носител на Голямата награда "Любимец 13" - Легенда на българският театър и кино  тази година е актьорът, режисьор, аниматор, сценограф, художник и поет Иван Андонов. Награда той получи посмъртно, а отличието прие съпругата му Люба Маричкова.

    Нова статуетка получиха тази година наградените творци. Тя е с лика на Апостол Карамитев, а нейн автор е Цвятко Сиромашки. Церемонията съвпада с рождения ден на патрона на димитровградския театър Апостол Карамитев. Нейн запис предстои да бъде излъчен по Българската национална телевизия.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Сж
      сж
      6 0
      18:17, 18 окт 2017
      Присъствах , слабо и безинтересно!С изключение за наградата на Иван Андонов.Определено не е това което беше , когато наградата беше една и се даваше от публиката НАИСТИНА!

    Още новини

    Последни новини