Близо три хиляди лева събра Асеновград за Ники от Хасково

    2730,35 лв. е сумата събрана от асеновградчани на благотворителните концерт и базар, които се проведоха снощи в града. За да помогнат в набирането на средства за лечението на Николета Корондилева на сцената излязоха над 15 индивидуални изпълнители и формации, които пяха, свиреха и танцуваха пред публиката в читалище "Родолюбие". Паралелно на програмата в залата, във фоайето течеше базар с участието на Дневния център за деца с увреждания, ПГ "Иван Асен II" и детските градини „Дружба“ и „Асенова Крепост“.

    Организатори на събитието бяха импресарска агенция VN и народната певица Севджан Рамадан, а ентусиазирани помощници няколко страхотни момичета - сестрите Кристина и Гергана Миланови, Николета Пейнирова, Елис Хаджиева и Боряна Карамфилова. Усърдно съдействие да премине цялото мероприятие по план оказаха и асеновградската сватбена агенция "Фиона", както и Светлана Кабаиванова, водеща в радио "Веселина".

    18-годишната Ники страда от Сарком на Юинг (рак на костите) и вече втора година се бори с тежкото заболяване. Тези, които са нямали възможност да присъстват на концерта, но все пак искат да подкрепят смелото момиче от Хасково, могат да го направят с паричен превод по банков път.

    Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801
    BIC: BPBIBGSF, Титуляр: Росица Вълкова Ленкова (майката на Ники)

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини