Мъж направи предложение на приятелката си, докато самолетът им падаше

Адвокатът Крис Джинс направи предложение на любимата си в екстремно оригинална ситуация, наистина нережисирана от него. Той предложи ръката и сърцето си на Кейси Кинчел, докато самолетът им стремително губеше височина и пасажерите се готвеха за най-лошото.

Двойката летяла от Австралия за Бали, където планирали да прекарат романтична почивка. Крис смятал там да направи предложение на Кейси, но когато самолетът започнал да пада, лондонският адвокат решил да побърза. 

Самолетът се снишавал наистина застрашително - с около 6 хил. метра за 9 минути, а екипажът подготвял пасажерите за аварийно кацане. В цялата суматоха и паника Крис направил предложението и чул желаното "да", пише Daily Mirror.

За щастие самолетът се приземил благополучно. Технически проблеми предизвикали връщането му в Австралия 25 минути след като излетял за Бали. Затова двойката така и не отишла на романтичната си почивка на острова. 

Впрочем мъжът попитал повторно любимата си, след като суматохата отминала, дали не е взела решението да се омъжи за него под влияние на стресовата ситуация. Кейси потвърдила, че е съгласна, и че първоначално е приела предложението напълно съзнателно.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини