Хасковлия регистрира касов бон за 8000 лева в лотарията на НАП

Хасковлия регистрира касов бон за 8000 лева в лотарията на НАП, в която вече участват близо 18 500 фенове от страната. 452-ма от тях са от Хасково и областта.

Хасковлии са регистрирали и 1160 бележки от ПОС терминал, тъй като тази година НАП увеличи шансовете за печалба, допускайки бележки от плащанията с карта. Така всеки, който въведе подобна разписка, има двойно по-голям шанс за спечелване на награда.

Фискални бонове могат да се въвеждат и чрез мобилното приложение на агенцията, което може да се изтегли през Google Play за телефони с операционна система Android или през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS, както и чрез телефона на НАП 0700 18 700. Обаждането е на цената на градски разговор от стационарен телефон или според тарифния план на мобилните оператори, уточняват от офиса на Агенцията в Хасково. Услугата работи денонощно и е напълно автоматизирана.

Три са задължителните елемента, които се попълват при въвеждането на касови бележки в играта. Това са: дата, час и стойност на покупката. Няма ограничение за стойността на покупката, нито за това дали е за стока или услуга. Бележка за кафе, за такси или от фризьор участват наравно с тези за скъпи електроуреди или мебели. В същото време обаче, колкото повече фискални бонове в профила има всеки, толкова по-голям е шансът му за награда. От офиса обръщат внимание също така, че една касова бележка не може да бъде регистрирана два пъти от един и същи участник, но може да бъде регистрирана от профилите на цялото семейство.

НАП ще изтегли името на първия победител в Лотарията на 18 декември. Това ще стане в сутрешния блок на БТВ. В деня на жребия до 12:00 часа победителят ще бъде оповестен и на интернет страницата на лотарията късметлията ще спечели предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

От НАП в Хасково напомнят още, че е важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини