Община Асеновград е възложила ремонт на 11 обекта до края на годината за 300 000 лв.

 ​„Въпреки напредването към зимния сезон, ние продължаваме да използваме доброто време и работим по възлагане на ремонти на улици и общински сгради. Така в момента и до края на 2017 г. с договори Общината е възложила общо 11 обекта, като четири от тях са общински сгради, останалите са улици.” – съобщи на пресконференция кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов.

Ще бъдат извършени следните ремонтни дейности: Подмяна дограма на ОДЗ „Бако Динчо“- филиал с. Мулдава; основен ремонт на Клуб на пенсионера в с. Златовръх и ремонт помощна сграда към ДГ „Бако Динчо“- гр. Асеновград. Общата стойност на тези ремонти е 87 600 лева. ​„Отделно вече имаме договори и реални дейности по асфалтиране и подмяна на тротоарни настилки на улиците “Баба Тонка“, ул. „Крали Марко“, ул. „Бачо Киро“, ул.“Асенова крепост“, текущ ремонт на тротоарната настилка пред пощата на ул. „Цар Иван Асен II”, асфалтиране на ул. „Св. Константин“ в село Долнослав, разширение на пътя към гробищния парк в Нареченски бани. Общата стойност на тази част от възложените дейности е 212 000 лева до момента.” – уточни кмета д-р Караиванов.

Той допълни, че Общината има готовност за сключване на още такива договори за изпълнение на ремонти дейности при добри метеорологични условия.

asenovgrad.net

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини