Започва кърпенето на улиците по селата за половин милион

    Сключен е договорът за половин милион лева по обявена обществена поръчка за ремонт на улици в селата от общината, съобщиха от администрацията. Търгът бе спечелен от “АБ” АД.

    Изкърпване на улици ще има във всичките села на общината, увериха от администрацията. Сред селата с отделени най-големи суми са Узунджово – 40 000 лв., Войводово – 38 хиляди, Малево – 30 хиляди, Стамболийски – 22 хиляди, Нова надежда – 20 хиляди, Криво поле – 20 хиляди, Масливоно – 16 хиляди, Динево – 17 хиляди.

    Вече приключва асфалтирането на пътя към село Стамболийски, допълват от общината. Очаква се най-късно до началото на следващата седмица ремонтът да приключи. Работници на "Екопрогрес" днес изрязваха храстите край пътя.

    Завърши и обновяването на пътя за село Гарваново, както и на пътя за Въгларово. Подготвят се за ремонт най-компрометираните участъци от пътя Криво поле –Елена. Договорът за асфалтирането на общинската пътна мрежа е за над 1 милион и 280 хиляди лева с ДДС.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ба
      Бай Пешо
      6 0
      21:45, 17 ное 2017
      Какво кърпене бе малоумници повечето пътища са направо за нова настилка особено между малево и криво поле пътя е като дунавски вълни и осеян с дупки като лунен пейзаж.
    • 2
      Кр
      Кръпка до кръпка
      4 0
      09:17, 18 ное 2017
      То път се не види, те щели да го кърпят.
    • 3
      4о4ко
      3 0
      11:51, 18 ное 2017
      Кърпенето най-пълни джоба, никой не разбира колко точно е трябвало да се кърпи.... Пък и да имат очи, скоро пак ще ни пробутват винетките си

    Още новини

    Последни новини