Подгряващ турнир на Тенис кортовете и масово гледане на финала на Григор

Еуфорията след полуфинала на Григор Димитров срещу  Джак Сок снощи и двойната радост-победа и 3-то място в света за българина,  завладя родния му Хасково и набира скорост и днес. Часове преди най-важната финална права в кариерата на 26 -годишния тенисист съгражданите му се готвят за масова подкрепа. Десетки се организират днес в социалната мрежа заедно да изгледат финала от заключителния Мастърс на Гришо в Лондон срещу белгиеца Давид Гофен. Любимецът на Хасково и България излиза тази вечер в 20 часа българско време за последната си за годината битка.  

За масовата подкрепа пред екрана покана към феновете отправи във фейсбук страницата си днес Тенис клуб “Хасково 2015”, където Григор е картотекиран под № 1, а преподавател е неговият баща и първи треньор, извел го до големия световен тенис Митко Димитров. Организацията е съвместна с Тенис клуб “Хасково”. Двата клуба канят всички желаещи, на кенанските кортове в 20.00ч за финалния мач.

 Преди това обаче мераклиите могат да дойдат по рано с ракети и да се включват в  подгряващ турнир, като няма  ограничения за пол и възраст, гласи съобщението.

Прогнозите са, че хасковлията ще се справи с Гофен, когото вече би в сериите. А очакванията на съгражданите му са, че още тази вечер ще могат да се поздравят със станалата вече традиция в чест на Григор фраза: „Григорд съм”.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ша
    Шампион
    9 0
    05:08, 20 ное 2017
    Гришо днес сътвори история и трябва да сме горди хасковлии с него. Браво на нашето момче. Искам да видя сега гнусните злобари какво ще кажат пак против него.
Последни новини