Момчилград скърби за Наим Сюлейманоглу

Момчилградчани скърбят за загубата на своя именит съгражданин многократния световен шампион по вдигане на щанги и почетен гражданин на Момчилград Наим Сюлейманоглу. От този свят си отиде човекът, прославил Момчилград и България в целия свят. Известният спортист почина в събота след тежко боледуване в истанбулската болница "Мемориал Аташехир".
Кметът на община Момчилград Сунай Хасан и председателят на общинския съвет Юмер Юсеин изказват от свое име и от името на жителите на общината съболезнования на близките на Наим Сюлейманоглу.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Бу
    Бунак
    4 -25
    11:59, 19 ное 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
    Go
    Gosho
    15 -11
    13:05, 19 ное 2017
    На майкати пуутката беше серсемин
  • 3
    Тн
    ТНТ
    3 -7
    13:24, 19 ное 2017
    В Момчилград /Местанлъ му викат тука/ - чак скръб... Виж коментара
  • 4
    Тн
    ТНТ
    6 -9
    13:26, 19 ное 2017
    За Наум Шаламанов ли става въпрос???
  • 5
    Ка
    Каунчо
    34 -2
    14:56, 19 ное 2017
    Стига сте си правили гаргара, изр*ди ! Починал е един велик спортист, най-великият щангист в историята ! Без значение, дали е българин или турчин, български или турски щангист, такива хора заслужават дълбок поклон за немислимите подвизи, които са извършили в живота си ! Наим Сюлейманов ( така е рожденото му им е в България) е първият щангист вдигнал три пъти по-голяма тегло от сoбственото си, трикратен олимпийски шампион, многократен световен и европейски шампион ! Велика личност е Наим Сюлейманоглу, името му ще остане вечно в спортната история ! Почивай в мир, ШАМПИОНЕ ! Поклон пред светлата ти памет !
    • Ве
      Вечна му памет
      9 -1
      18:26, 19 ное 2017
      Вечна му памет на Наим, голям шампион беше. Но първия щангист вдигнал три пъти над теглото си е Стефан Топуров, бива да четеш малко повече.
    • Ка
      Каунчо
      4 -1
      23:20, 19 ное 2017
      Стефан Топуров е вдигнал 180кг, в категория до 60кг., тоест три пъти собственото си тегло, като само заради това, че е малко по-тежък от представителя на СССР не печели златния медал, а Наим е вдигнал 190 кг. в категория до 60кг, тоест три пъти над собственото си тегло ! Статията е , за да се отдаде почит на един феноменален щангист, който вече не е сред нас, така че не проявявай типичния нашенски манталитет да се правим на по-по-най и да леем акъл, разбра ли Ганьо Балкански ?!
Последни новини