Вдигат модерна шатра за 3 хиляди души за студентския купон в Пампорово

Изображение 1 от 3

    Модерна и отопляема парти шатра с големина 2000 кв. метра, която ще може да събере 3000 човека, ще се изгради за пръв път у нас за студентския празник на 8 декември в Пампорово. Шатрата е с кстравагантен декор и дизайн, и е иновация в България, а в грандиозното парти студентите ще се забавляват заедно с най-добрите български артисти на специално изградена сцена. Екставагантната обстановка в шатрата е подсилена с модерно озвучение и осветление, със светещи барове, много светлини и атракции.

    В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 от най-добрите изпълнители в България. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна, която е неговият билет за празничното приключение.

    Още от първата вечер завесите ще се вдигнат и най-добрите R&B изпълнители ще покорят сцената. Това са невероятните Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG. Втората вечер е посветена на поп фолк музиката, когато неповторимите Азис и Бенд, Гъмзата и Брас шоу заедно балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще разтърсят сцената.

    Организаторите на фестивалът предоставят възможност на младите госит да бъдат заедно на едно място, под светлините на прожекторите.

    Всеки може да се включи в тази декемврийска революция, като се запише в един от шестте града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград, както и онлайн на https://eabulgaria.eu/event/the-fest-pamporovo-2k17/

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини