Люба Кулезич свалена от ефир

Ръководството на телевизия BIT свали от ефир предаването на Люба Кулезич „Честно казано“. Договорът на водещата е прекратен предсрочно.

Информацията, която първо разпространиха журналисти в социалната мрежа Фейсбук, бе потвърдена от програмния директор на телевизията Сашо Диков. 

По думите му, договорът на Кулезич, който е бил до 31 декември т.г., е прекратен заради неуместни и неверни коментари за промяна в редакционната политика на медията.

Във вторник в телевизията се е провело заседание на директорите, продуцентите и водещите на предавания в медията заедно с единия от двамата собственици Павел Вълнев, обясни Диков, цитиран от „Дневник“.

Същата вечер Люба Кулезич разказала в ефир, че собственикът препоръчал предаванията да бъдат „по-умерени и не толкова резки“. Това – подчерта Диков, не е вярно, защото не го е казал собственикът, а го казала изпълнителният директор Симона Ангелова.

"Затова договорът на Люба Кулезич е прекратен предсрочно, като ще ѝ бъдат изплатени всички полагащи ѝ се възнаграждения до края на годината. В средата на декември ще бъдат в София и двамата собственици, които живеят в САЩ, и тогава ще бъде предложена отново работа на Кулезич", каза още Сашо Диков. 

До момента водещата не е направила коментар.                                

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини