Набрана е нужната сума за операцията на второкласничката Габи от Димитровград

Сумата, която бе нужна за операцията на второкласничката Габи вече е набрана, съобщиха нейните родители. На момиченцето, което учи в ОУ "П.Славейков" му предстои интервенция в Германия, за да се отстрани тумор на гръбначния стълб. Датата на операцията все още не е уточнена.

За да се наберат 10 000 евро в Димитровград имаше поредица от инициативи, на които откликнаха много хора. Днес семейството на Габи поиска да благодари на всички, станали съпричастни към благородната кауза. Публикуваме писмото на родителите по-долу:

С огромна радост искаме да съобщим,че сумата необходима за операцията на Габи вече е събрана.

Блогодарим на ОУ”Пенчо Славейков”,които първи подеха инициативата в помощ на Габи,като организираха благотворителен базар,в който взеха участие всички ученици,техните класни ръководители и родители.

Благодарим на Народно читалище „Христо Ботев – 1902”,че с концерта си тази година решиха да подкрепят Габи.На всички танцьори от танцови състави Тракия ,които в продължение на три часа танцуваха неуморно.

Благодарим на момичетата за организирания благотворителен базар,в който се влючиха много училища и детски градини,Дневния център за деца с увреждания,Детски и младежки център,много фирми и граждани.

Благодарим на всички наши роднини,приятели,съседи,колеги,на многото познати и непознати за нас хора,които ни подадоха ръка в този труден за нас момент.

Габи е едно лъчезарно и смело дете,тя е боец от самото си раждане и успява да се справи с всяко предизвикателство.Ще успее и сега.

Благодарим Ви мили хора,без ваша помощ не бихме се справили!

Невероятно е чувството да видиш как един цял град се обединява в една благородна кауза.

Веселина и Валентин Атанасови - родители на Габи

                                                                                    

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини