Хванаха трима французи, прекарали нелегално в България 17-годишен

Районна прокуратура-Свиленград наблюдава бързо производство срещу трима граждани на Република Франция за превеждане през границата на страната на непълнолетно лице без разрешение на надлежните органи на властта. Разследването е срещу 24-годишният Мехмет К., 48-годишната Нефс Г. и Асийе К. на 54 г.

Те са хванати на 3 декември 2017 г. на граничен пункт Капитан Андреево при влизане от Турция в България с лек автомобил Волво с френски регистрационен номер, управляван от обвиняемия Мехмет. В автомобила пътували и другите двама обвиняеми Нефс и Асийе, а също така и 17-годишният М.К., турски гражданин. При извършена проверка на документите и идентификацията на лицата, дежурният граничен полицай установил, че снимката, поставена в документите за самоличност на непълнолетното момче, не е негова. Установено било, че представеният турски задграничен паспорт на М.К. и френската му лична карта са преотстъпени документи от негов братовчед.

Районна прокуратура-Свиленград наблюдава и бързо производство срещу непълнолетния М. К., привлечен като обвиняем за влизане в страната без разрешение на надлежните органи на властта.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Фр
    французин
    2 0
    21:27, 4 дек 2017
    Това са типични французи.Мехмет К., 48-годишната Нефс Г. и Асийе К.
Последни новини