Димитровград посрещна Дядо Коледа с огнено шоу и заря

    За поредна година в първите дни на декември Димитровград посрещна Дядо Коледа. Този път той избра да пристигне на площад "България" с джип. За радост на малки и големи Добрият старец присъства отново на тържеството, с което бяха запалени светлините на Коледното дърво на площада. Гостът бе посрещнат по традиция от кмета Иво Димов. Той пожела на димитровградчани светли Коледни празници и успешна нова година.

    От сцената за доброто настроение на присъстващите се погрижиха изпълнителите от детска вокална група "Слънчогледи", които бяха подготвили коледни песни. В програмата участва и саксофонистът Милен Стойков. Акцент тази година бе огнено шоу, както и гората от живи елхи, която деца и възрастни украсяваха със свои играчки. Като помощници тук се включиха младежите от Общинския ученически парламент.

    Множеството посети коледните къщички, където бяха разположени работилници за сладкиши, както и такава за изработка на преспапие. Най-голям бе напливът около пощата на Дядо Коледа, където усърдно работеха неговите помощници елфите. Тържеството на площад "България" завърши с празнична заря.

    Още снимки -вижте на Фейсбук страницата ни!

    Видео репортаж по темата -вижте тук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      И тази година на нашето семейство празника ни хареса.Не можах обаче да подмина това ,че около нас мнозинството беше ц*****. Нищо лично но явно понамаляваме прогресивно. Също на този най-вече детски празник Дядо Коледа да хвали зеления ни град,новите заводи и кмета , леко рекламно ми дойде. .Децата дали ги интересува.Най-ни развесели обаче пристигането му .Екскорд с голям черен джип :) Така ли ми се стори или това е джипа на ВиК.Иначе Весели празници на малко останалото българско население в нашия "процъвтяващ " град.

    Случаен виц

    Последни новини