Предлагат работа в Португалия и Испания чрез Бюрото по труда

Сезонна работа за селскостопански работници в Португалия и Испания се предлага чрез Бюрото по труда в Димитровград. За Португалия се търсят мъже и жени между 18 до 50 години. Работата е свързана с прибиране на малини, къпини и боровинки.  Предлага се добро заплащане, бонуси и безплатно жилище, както и храна или пари за храна.

Основно образование, чисто съдебно минало, както и земеделски опит са част от изискванията към кандидатите. Те ще имат и норма минимум 4 кг продукция на час. Готовност за извънреден труд и работа в почивните дни е друго от изискванията на работодателя.

Одобрените лица ще имат 15 дни изпитателен срок. Очаква се заминаването да е през февруари-март 2018 г. Трябва да имат готовност за извънреден труд и работа в почивните дни.

Жени между 18 до 45 години се търдсят за ралотата в Испания, като се предлага добро заплащане. Става дума за бране на ягоди и боровинки, което е планувано да започне от февруари 2018 г.  Основно образование и опит в селското стопанство са част от изискванията към кандидатите. Необходимо е те да издържат и на високите температури в парниците, така и на начина на бране на ягоди. 

Кандидатите трябва да се запишат за интервю с работодател в Бюро по труда в Димитровград, стая 6. Крайният срок за Португалия е 18 януари 2018 г., а 22 януари е за желаещите да работят в Испания.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини