Момче разказа през сълзи за тормоз в училище и спечели звездни приятели

Видеоматериал на американски ученик, който през сълзи разказва как го тормозят в училище, стана изключително гледан в мрежата и предизвика изблик на подкрепа от известни имена в Холивуд, музикални звезди и спортисти.

Майката на Кийтън Джоунс публикува видеото в петък и написа, че синът й я е помолил да го направи след като се наложило да я извика да го прибере от училище, защото не смеел да влезе в стола. Оттогава видеото е гледано 22 млн. пъти и е споделяно над 430 000 пъти. „Чудя се защо тормозят другите? Какъв е смисълът? Защо намират удоволствие в това да нарочват невинни хора и да намират начин да са гадни с тях? Това не е хубаво”, казва Джоунс във видеото си. „Подиграват се с носа ми, наричат ме грозник, казват, че нямам приятели… Изливат мляко върху мен, пъхат ми шунка в дрехите, замерят ме с хляб”, разказват жертвата.

„Не ми харесва това, което ми причиняват и със сигурност не ми харесва, че го вършат и с други хора, защото не е хубаво”, казва момчето със сълзи в очите.
Хората, които са различни не трябва да бъдат критикувани, защото те не са виновни за това. Но ако се забавляват за ваша сметка, не го вземайте навътре, останете силни”, казва Кийтън и добавя: „Сигурно един ден ще бъда по-добър”.

Този ден вероятно дойде за него по-скоро отколкото е очаквал. Крис Еванс – актьорът, който играе Капитан Америка, покани Джоунс на премиерата на следващия филм от поредицата Avengers. „Бъди силен, Кийтън. Не ги оставяй да те уплашат. Обещавам ти, че нещата ще се оправят”, написа Еванс в Туитър. „Какво ще кажеш да дойдете си майка ти на премиерата на Avengers в Лос Анджелис догодина?”, попита Еванс момчето. Рапърът Снуп Дог насърчи Джоунс да се свърже с него като му изпрати лично съобщение. В Инстаграм Snoop Dogg написа, че любовта е единственият начин да се победи омразата.

„Кийтън, не си губи времето да се чудиш защо грубияните са толкова гадни. Те са тъжни хора, които си мислят, че като нараняват другите ще се почувстват по-добре, защото наистина не се харесват”, написа в Туитър Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър в „Междузвездни войни”.

Президентът на UFC (Ultimate Fighting Championship – най-голямата ММА организация в Северна Америка) Дейна Уайт покани Джоунс в централата на организацията в Лас Вегас. Уайт написа, че видеото на Джоунс е покъртително. Синът на президента Тръмп – Доналд Тръмп младши, каза, че го кани да му гостува с близките си, ако приеме поканата на Уайт.
Тръмп младши написа в Туитър, че това момче наистина е смелчага и истински го е трогнало.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини