Община Смолян кани гражданите на разяснителна среща за нов етап на саниране

Община Смолян набира документи на сдружения на собственици за включване в проектно предложение „Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в град Смолян“ по инвестиционен приоритет „Енергийна ефективност в административни и жилищни сгради“.

С цел информиране на обществеността и всички заинтересовани, на 19.12.2017 г.(вторник) от 17.30 ч. в зала 247 на общинска администрация - Смолян ще бъде проведена информационна среща за представяне на програмата, процедурата за безвъзмездна помощ и условията за участие в проектното предложение за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Всички документи във връзка с подготовката на проект „Енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в град Смолян“ са публикувани на интернет-страницата на Община Смолян - в секция Проекти - ОП Региони в растеж.

 Срещата е във връзка с изпълнение на одобрената Инвестиционна програма на Община Смолян за изпълнение на процедурата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.001-039 „Изпълнение на Интегрирани планове за градско възстановяване и развитие”, по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.,

Допълнителна информация можете да получите на тел. 00301/67612

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини