Димитровградчанин предложи брак на любимата пред Общината

    25 - годишен димитровградчанин предложи брак на своята дългогодишна приятелка пред сградата на Общината тази вечер. С пръстен в ръка служителят в МВР Делян Динев падна на колене пред своята избранница Велизара, която каза  "Да" . Вълнуващият за двойката момент бе съпроводен от пищна заря, музика, а за фон -  светещото сърце от прозорците на кметството.  

    За да превърнат предложението за брак в запомнящо се събитие в организацията, освен близките на Делян се е включил и екип от кметството. Младият мъж се обърнал за помощ към кмета Иво Димов, който приел идеята присърце. Преди да изненада любимата си тази вечер, Делян я води до металното сърце в парк "Марица", където двамата заключват с катинар своята любов. След това имали уговорка за фотосесия в центъра на града.

    За бъдещите младоженци мястото не е случайно избрано. Преди 10 години Делян и Велизара се запознават на площада, а днес вече живеят заедно. Свързва ги гимназията, а след това и следването във висше училище. Твърдят, че са преживели много като всяка двойка, а и са били заедно докато се се оформяли като характери.

    Вълнение и много емоции преживяха двамата влюбени тази вечер. Споделиха, че са изключително щастливи. Лошото време не разколебало Велизара да последва прителя си, макар да не е очаквала точно днес предложение за брак. Делян пък вярва, че бъдещето е пред тях защото са млади и влюбени. Категоричен е, че Велизара е неговата жена. След като стана ясно, че предстои сватба, вечерта за двамата продължи с романтична вечеря.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      12
      123
      47 -1
      19:08, 17 дек 2017
      Много щастие и късмет!
    • 2
      Са
      Сашка Васева
      13 -19
      19:57, 17 дек 2017
      Живота ми е поп-фолк ... Виж коментара
    • 3
      Нт
      нт
      12 -30
      21:27, 17 дек 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ве
        Вероятен отговор
        39 -2
        21:49, 17 дек 2017
        Това е повече от общинско мероприятие, друже, това е национално. Насърчаване на любовта и семейството сред младите българи. Трябва такава програма да приемат.

        Живи и здрави младежи! Дано всичко хубаво да е пред вас и щастието да ви е постоянен спътник!
      • Ba
        Bai Koljo
        13 0
        09:57, 18 дек 2017
        Според мен, при този демографски срив на местно ниво, не само че ще помага за халката ами и в други дейности по разгаряне на семейното огнище , трябва да помага общината. Браво на младежите и на общината.
    • 4
      До
      Добрина Петкова
      19 0
      02:52, 18 дек 2017
      Браво на Делян!Бъдете заедно в добро и зло!
    • 5
      Az
      Az
      1 -1
      11:23, 21 дек 2017
      От какъв зор тия лекета с връзки ще вдигат аларма посред нощ, за да стряскат хората, които си почиват... Има си нормални начини за тая част, които са дори и по-романтични. Но трябваше да има фръцкане, нали! Тия си плачат за една солидна глоба. Много нередности има в тая държава, които може да са дребни, но дразнят.
    Последни новини