53-годишен мъж се простреля в кв.Черноконево

53-годишен димитровградчанин е починал след прострелване с ловна пушка, информират от полицията.. За инцидента сигнал е подал мъж,  мъж, който разказал, че открил простреляния в овощната му градина в квартал Черноконево.
На място униформените установили, че прострелването е станало  в областта на белия дроб със законно притежаваното ловно оръжие, 12 калибър. 

Мъжът е откаран в хасковската болница в критично състояние и по-късно е починал от огнестрелната рана. От полицията допълват, че в дрехите на мъжа е открито предсмъртно писмо. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ва
    Валери Филипов
    11 -3
    13:01, 18 дек 2017
    Демокрацията иска жертви! По 1000 души убити в катастрофи на година. По много души убити, самоубити или самоубили се. А бе не ни трябва война! Ние сами си се избиваме........... От почти 9 млн население, останахме 6,5 млн, българи, пенсионери, деца /родителите им в странство, пък тук ги убиват-Момчилград, дрогират, чалгазират и не ги учат в училище! Това е повече от тероризъм и най-големите терористи са ПОЛИТИЦИТЕ, защото в годините нищичко не правят. Да България е извор на таланти, научни светила, математици, работари, НО някой се стреми да го пресуши този извор. Политиците ще ги съди някога някой - дано да е Господ!
  • 2
    Ni
    niko
    3 -4
    18:47, 18 дек 2017
    Валери ти си токмак като не знаеш замълчи!Какво общо има политиката в този случай помяр!Бог да го прости Найден!
  • 3
    Ге
    Георги
    4 0
    22:18, 18 дек 2017
    Нико, Валери може да е токмак но ти пък си простак. Иначе нека бог да го прости, добър човек беше.

Още новини

Последни новини