Дядо Коледа зарадва малките пациенти в Детското отделение на болницата в Смолян

Изображение 1 от 6

    И тази година Дядо Коледа не забрави най-малките пациенти в смолянската болница. В истинска празнична сцена се превърна вчера Педиатрично отделение. Благодарение на Лъчезар Капарашев писмата на малчуганите до белобрадия старец станаха реалност. От години наред Капарашев е основен спонсор на празника.

    "Няма дете, което да е пропуснато. Всички писма до Дядо Коледа, които написаха нашите малки пациенти, бяха изпълнени", каза старшата сестра на отделението Стефка Пекова.

    В ролята на Дядо Коледа влезе Румен Бечев. Директорът на театъра в Смолян отново показа, че дава душата си за тази роля. Денят беше цветен, вълшебен, прекрасен. Цели четири часа децата се потопиха в магията на Коледа.

    В празничната програма се включиха възпитаниците на Искра Йосифова от клуба по театрално майсторство към Обединен детски комплекс с авторски Коледен спектакъл "Зимна приказка". Актрисата Деси Минчева успя да разсмее и най-умисленото дете. С таланта си да раздвижва публиката тя накара малките пациенти, да пляскат, скачат, да се смеят.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини