Преглеждат безплатно жителите на димитровградското село Черногорово

Инициатива под надслов  „Здравето е най-ценно“ организира общинският съветник Стоян Христов с подкрепата на своите колеги от коалиция „Да за Димитровград“. Ще бъдат извършени безплатни медицински прегледи на нуждаещите се жители на димитровградското село Черногорово.

На 20 декември специалистът по ортопедия и травматология от Хасково д-р Евгени Генов ще преглежда пациенти в населеното място.  При необходимост ще се състои и повторно посещение на лекаря в Черногорово, уточняват от "Да за Димитровград". На 10 януари 2018 г. очни прегледи ще извършва офталмологът д-р Елисавета Стефанова.

"Целта ни е да обърнем внимание най-вече децата и подрастващите, тъй като те са най-уязвимата група. Възрастните, които имат нужда, също ще минат медицински преглед", коментира Стоян Христов. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ss
    ss
    0 -2
    14:20, 20 дек 2017
    Този съветник да вземе да си оправи собствените осигуровки
    • 58
      5889
      1 0
      18:40, 20 дек 2017
      Еиий злоба ама злоба . Направи и ти поне едно нещо за другите па тогава лай .
  • 2
    Д-р Евгени Димитров Генов предписа на моето дете ортопедични стелки като вземаше размер от крачето на детето. За стелките пойска 100лв. като каза, че ще са точен размер за крачето на детето. След повече от месец изчакване се обади и получих обикновенни стелки който се вземат само по размер на ОРТОТЕХ със съответен номер като същите се продават за 50лв. в сайта: https://orthoteh-bg.com/produkt/supinatori-kids/
    Отвратен съм от работата на доктора!!!
Последни новини