Паякът в Димитровград закъса предпразнично

    Автомобилът за репатриране на неправилно паркирани коли в Димитровград закъса днес преди обяд на бул."Д.Благов", близо до старата автогара. За случката сигнализираха наши читатели. Повече от два часа бяха правени опити т.нар "паяк" да бъде преместен, но без успех.

    От Общинското предприятие "Организация и контрол на движението, паркинги и охрана", стопанисващо "паяка" обясниха, че има проблем с хидравликата на автомобила. Въпреки празничните почивни дни, възможно най-бързо повредата ще бъде отстранена, увериха от предприятието. 

    Минути след като автомобилът за репатриране бе извозен, два мерцедеса (от последната снимка) паркираха на пътното платно на бул."Благоев". Първият шофьор (с отворения багажник) "спря за малко", да товари или разтовари без да се съобрази, че затруднява движението.

    Другият водач при условие, че имаше само една паркирана кола и десет свободни парко места на паркинга по протежение на булеварда, пакира возилото си успоредно на платно и излезе от него, ероятно за да избегне таксуване на паркомясто.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Па
      Пацето
      5 0
      15:08, 22 дек 2017
      На тези със скъпите коли не им се дава левче за паркиране.😀
    • 2
      Fi
      filip
      5 0
      18:20, 22 дек 2017
      за това измират хората по пътищата, защото всички са недосегаеми и демонстрират как ще си правят каквото щът, защото са гербаджии и полицията не ги закача!!!! УБИЙЦИ
    • 3
      Кр
      Краси
      3 0
      22:16, 22 дек 2017
      Като го няма паяка,полицаи няма ли?Или им е студено и за тия "мизерни" 100 лв. не искат да си мръднат Д-то от топлите седалки.
    Последни новини