Разпилян чакъл край Хасково дебне жертви на пътя

Отбивката от първокласния път Е-80 за Хасково е опасна, сигнализира читателка на Haskovo.net. Тя поясни, че отсечката, по която тече ремонт е осеяна с пясък и чакъл. „Вече дни наред пътят е непочистен и опасен за живота на минаващите по него.“, пише хасковлийката Петрова. „Трябва ли някой да умре, за да почистят асфалта от разпиления пясък и чакъл“, тревожно пита читателката.

Нейните твърдения се потвърдиха при репортерска проверка на място. Действително по дължина на отсечката има пясък и чакъл.

Потърсен за коментар директорът на Областното пътно управление в Хасково инж. Радостин Ламбрев каза, че по въпросния участък тече ремонт, който според договора трябва да приключи до ноември 2018 г. Той предположи, че чакълът е разпилян по пътя от снеготопенето преди дни и допълни, че ще изпрати екип да го почисти.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Шо
    Шофьор
    24 0
    11:48, 29 дек 2017
    Не...не е след снегопочистването,а от когато поставиха мантинелите...правиха дупки с някаква малогабаритна техника за мантинелите! А на въпросния участък,няма какво да му се прави още...ремонта продължава като цяло,но не и на този участък!
  • 2
    Пе
    Петрова
    30 -1
    11:55, 29 дек 2017
    Благодаря за бързата реакция на екипа. По въпросния участък отдавна вече не тече ремонт, освен че има разпилян чакъл и пясък липсва поставена маркировка и при мъглата от предходните дни беше почти невъзможно да уцелиш отбивката преди да влезеш в дерето. Явно на г-н Ламбрев му е удобно да се оправдава с ремонта, обаче е въпрос на време някой да се пребие там.
  • 3
    00
    001
    14 -4
    12:33, 29 дек 2017
    Липсват бордюри които да спират чакъла!!!!!!! Може би защото някои малоумници мрънкаха че на щъркелите имало такива ( бордюри убийци на гуми)!!!!!!!!! Сега да си поставят бордюрчета и всичко ще е наред
  • 4
    А.
    А.В.
    0 -26
    13:51, 29 дек 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
Последни новини