Оформят короните на дърветата по ул."Цар Симеон"

    Оформяне на короните на дърветата по улица "Цар Симеон" в Димитровград предприеха от Общината.  През целия ден днес работници на "Нео Титан" с помощна на вишка премахваха клони.

    Целта е да се предаде естетически вид на дърветата, както и да се отсранят опасни клони, коментираха специалисти от отдел "Инвестиционна дейност".  Същото оформяне предстои да се извърши по улицата и от страната на сградата на Райония съд, допълват от Общината.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Р5
      р56
      10 0
      18:05, 8 яну 2018
      Откога орязването на дърветата по този жесток начин се нарича ''оформяне на короната". Просто ми е интересно ,ако това се види от истински специалисти от Лесотехничиския университет , какво ще кажат. Дърветата ще стърчат с оголените си клони поне десет години напред! Това което произвежда кислород и прави сянка са листата. Скъсайте си дипломите вие от "Инвестиционна дейност" , ако разбира се между тях има лесовъд или подобна специалност!
    • 2
      Ti
      Titi
      9 0
      18:19, 8 яну 2018
      Някой си Пламен отговаря за "ЕКОЛОГИЯТА" на града НИ от години наред, в които се унищожиха хиляди дървета и др. трайни растителни видиве. Това не е ЕКОЛОГ, а човек подписващ документи на който пожелае да се отсече нещо! За по добра инфраструктура унищожават растения на десетки години в град който е редовно обгазяван с отрови ти Неохим и ТЕЦ-а запрашаван от трафика на пазара и Вулкан !!! Този човек ще е отговорен за част от репиратирните заболявания и за някой ракови такива с безочието с което унищожава природата!!!
    • 3
      Ti
      Titi
      3 -1
      18:27, 8 яну 2018
      Ако имате въпроси относни унищожението на дърветата в Димитровград:

      Отдел "Инвестиционна дейност, околна среда и води"

      Главен експерт Пламен Митков 67 68269 ee@dimitrovgrad.bg
    • 4
      Естетичен вид не значи унищожаване на дърветата.Сечта наподобява вид "Топинг" която не е за предпочитане специалистите (ако има такива в Общината) би трябвало да знаят защо.
    Последни новини