Цвета Караянчева: И в Европа убиват!

България е достоен член на ЕС и ние можем да се справим с председателството, каза председателят на НС
Не мисля, че тръгваме лошо, жалко за убития гражданин. Такива събития се случват във всяка една европейска държава. Европа работи за справяне с корупцията, както и България. Това каза в Казанлък председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.
 Тези публикации, които се появиха, бяха плод на някои журналистически инсинуации, но аз мисля, че това което трябва да кажем за България в следващите 6 месеца, е, че България е готова да председателства, България е достоен член на ЕС и ние можем да се справим с това. Време е да покажем, че председателството не е на ГЕРБ, не е на БСП, на ДПС. Председателството е на България и е важно посланията, които излизат от България да бъдат наистина позитивни, да представят България в най-добрата й светлина, защото в крайна сметка ние сме българи и се гордеем с това, коментира Караянчева.
http://epicenter.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    По
    Порчо
    1 0
    12:53, 10 яну 2018
    Патка!
    А в Америка бесят негрите, нали!
  • 2
    Не
    недоволен
    1 0
    17:30, 10 яну 2018
    Това може ли да ни успокои? Дава ли им право да сравняват ситуацията с другите и да броят хората като изгубени вещи и заклани животни? Не приляга таково сравнение на пишман-председател. Каква ли бройка убити през 2018 са планирали (да не минем броя в Европа, като че ли сме другаде), в бройчицата им дали не влизам и аз, а ми се живее спокойно, примерно колкото Онзи е решил.

Още новини

Последни новини