Досиетата X и още премиери по FOX

Досиетата Х (X-files) (световна телевизионна премиера 2018)
От 8 януари всеки понеделник @ 22:00 часа
Премиера за България
ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: The X-Files (2018 Event Series)
ЖАНР: Sci-Fi, Драма

Новият сезон на „Досиетата Х“, състоящ се от 10 епизода, отново е продуциран ексклузивно от Крис Картър, с участието на звездите Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън, които се завръщат в ролите си на известните федерални агенти Фокс Мълдър и Дейна Скъли. Завръщането на Мич Пиледжи е в ролята на помощник-директор на ФБР Уолтър Скинър. В новите епизоди ще участват и гост-звездите Анабет Гиш, Роби Амел, Лорън Амброуз, Карън Коновал, Барбара Хърши, Хейли Джоел Осмънт и Уилиам Би Дейвис, който отново влиза в ролята на Пушещия.

С участието на:
Дейвид Духовни като Фокс Мълдър
Джилиън Андерсън като Дейна Скъли
Мич Пиледжи като Уолтър Скинър

Убийството на Джани Версаче: Американска криминална истори (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story) - Сезон 2
От 23 януари всеки вторник @ 22:00
Премиера за България
ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
ЖАНР: Криминална драма

Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история е вторият сезон на носителя на редица награди сериал Американска криминална история.

С участието на:
Едгар Рамирес в ролята на Джани Версаче
Дарън Крис в ролята на Кунанан
Пенелопе Крис в ролята на Донатела Версаче
Рикки Мартин в ролята на Антонио Д'Амико

Ченс (Chance) – Сезон 2
От 17 януари всеки сряда @ 22:00
Премиера за България
ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Chance
ЖАНР: Драма

„Ченс“ е провокативен психологически трилър, създаден по романа на Кем Нън. В центъра на историята е Елдън Ченс (в ролята Хю Лори, „Д-р Хаус“), съдебен невропсихиатър в Сан Франциско, който неохотно бива въвлечен в опасния престъпен свят на полицейска корупция, сексуална обсебеност, сбърканите идентичности и насилие.

Във втори сезон невропсихиатърът Ченс се превръща в човек, готов да се изправи срещу сбърканата система. Когато е принуден да помага на следовател Хайнс за залавянето на сериен убиец, Ченс се озовава съвсем близо до престъпника в тази опасна игра, за да докаже вината му. Неговото безразсъдно поведение го злепоставя и пред Ди (Итън Съплий), който започва да поставя под въпрос черно-белия характер на собствените си принципи. Когато системата започва да се срутва върху него, Ченс е принуден да преосмисли работата си и да се запита дали насилието наистина е отговорът.

С участието на:
Пол Шнайдър като Райън Уинтър
Хю Лори като Елдън Ченс
Итън Съплий като Ди
Лиса Гей Хамилтън като Сюзан Силвър
Грета Лий като Луси
Стефания Оуен като Никол Ченс
Пол Адълстийн като Реймънд Блекстоун

Лий Даниелс: Стар (Lee Daniels' Star) - Сезон 2
От 5 декември всеки петък @ 22:00
Премиера за България
ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Lee Daniels' Star
ЖАНР: Драма, Музикален

Това е историята на три момичета за пътя им към славата. Краят на миналия сезон бе белязан от първия голям пробив на триото. Впускайки се във втория, едно е сигурно: животът на трите момичета никога няма да бъде същия. Това е един чисто нов свят за момичетата, в който Стар (Джуд Деморест), Александра (Раян Дестини) и Симон (Британи О'Грейди) се готвят за следващата си стъпка в кариерата, а Карлота (Куин Латифа), техния нов мениджър, ги напътства. След като сключиха сделка с Midtown Sound, момичетата и Карлота трябва да се преборят със спънките на новия си лейбъл. Междувременно, след ужасяващ престой в затвора, Котън (Амиа Скот) трябва да намери начин да се върне отново в обществото, като вече осъден престъпник. Дерек (Куинси Браун) може и да не проходи отново и Александра трябва да се постарае, за да запази романтиката помежду им жива, докато се стреми и да изпълни професионалните си цели. И накрая, съдбата на Джахил (Бенджамин Брат) остава неясна, след шокиращия и експлозивен финал на миналия сезон.

В ролите са световноизвестни гост-звезди като носителят на „Грами“ Лени Кравиц, супермоделът и актриса Наоми Кембъл, носителката на „Грами“ Миси Елиът и други.

С участието на:
Куин Латифа в ролята на Карлота Браун
Бенджамин Брат в ролята на Хаил Ривера
Джуд Деморест в ролята на Стар Дейвис
Раян Дестини в ролята на Александра
Британи О'Грейди в ролята на Симон Дейвис
Амия Скот в ролята на Котън
Куинси Браун в ролята на Дерек
Мис Лорънс в ролята на мис Брус

Агентите на ЩИТ (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.) - Сезон 5
От 25 януари всеки четвъртък @ 22:00
Премиера за България
ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.
ЖАНР: Научнопопулярен, екшън, приключенски, драма

ГРАФИК НА ИЗЛЪЧВАНЕ: Четвъртък @ 22:00Кларк Грег се завръща към ролята си на агент Фил Колсън и сформира малка строго селектирана група агенти от световната правоохранителна организация, известна като ЩИТ. Заедно те разследват новото, необичайното и неизвестното по света и защитават обикновеното от необикновеното. Екипът на Колсън се състои от агент Грант Уорд (Брет Долтън), добре обучен в самоотбрана и шпионаж; агент Мелинда Мей (Минг-На Уен), експерт пилот и майстор на бойни изкуства; агент Лио Фиц (Ян де Каестекер), блестящ инженер и агент Джема Симънс (Елизабет Хенстридж), гениален био-химик. Към тяхното пътешествие към непознатото се присъединява и новото попълнение – млада компютърна специалистка и хакер (Клоуи Бенет).

С участието на:
Кларк Грег като директор Фил Колсън
Минг-На Уен като aгент Мелинда Мей
Клоуи Бенет като aгент Дейзи Джонсън
Ян де Каестекер като aгент Лио Фиц
Елизабет Хенстридж като aгент Джема Симънс
Хенри Симънс като aгент Алфонсо Макензи - Мак

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини