Конспиративният „Дълбоката държава" с премиера в България (трейлър)

    Премиерата на дългоочаквания сериал „Дълбоката държава" (Deep State, Държава в държавата) в България е  на 10 април в 22 часа.

    Първите два епизода на продукцията на FOX с участието на възхвалявания от критиците Марк Стронг и придобилия популярност от „Игра на тронове“ Джо Демпси, ще се излъчат едновременно по каналите FOX и FOX Crime.

     „Дълбоката държава" държи под напрежение, като потапя зрителите в безмилостния свят на шпионажа, където все по-рядко срещаната сред шпионите съвест може да стане причина за смъртта им и за тази на близките им.

    Терминът дълбоката държава, дал заглавие на новата продукция на FOX, често се тълкува и като „държава в държавата” и се отнася до военни, разузнавателни, дипломатически или други конспирации, които съществуват паралелно с административния елит на „откритата държава”.

    Централна фигура в интригата на „Дълбоката държава" (Deep State) ) е Макс Ийстън (Марк Стронг, участвал в „Дама, поп, асо, шпионин“, „Враг номер едно“, „Kingsman: Златният кръг“). Той е бивш шпионин, чието минало го навестява отново, когато е изтръгнат от новия си живот в Пиренеите и е призован от Джордж Уайт (Алистър Петри, участвал в „Нощният мениджър“, „Rogue One: История от Междузвездни войни“), началник на таен екип на МИ-6/ЦРУ, наречен „Подразделението”. Уайт убеждава Макс да се завърне на служба, за да отмъсти за смъртта на отчуждения си син Хари (Джо Демпси, участвал в „Игра на тронове“, „Скинс“). Залогът скоро се увеличава, когато Макс се озовава в центъра на тайна война на разузнаването, част от мащабен заговор за извличане на печалба от всяването на хаос в Близкия Изток. Макс влиза в опасна игра, докато влиятелни корпорации демонстрират готовността си да стигнат до крайности, за да защитят репутацията си и да прикрият тайните си.

    На кого може да се довери Макс при тази силна корупционна вълна? Кой казва истината? И какво трябва да се направи, за да бъде разкрита тя? За да разбере, Макс ще трябва да се хвърли обратно в опасния и брутален живот, който отчаяно се е опитвал да остави в миналото.

    Матю Паркхил („Rogue“) е един от създателите, режисьор и сценарист на„Дълбоката държава" (Deep State) . Сериалът е реалистичен и силно въздействащ трилър, който разкрива едновременно личната история на семеен мъж, борещ се да избяга от миналото си, и изпълнените с насилие, мрачни ексцесии на правителството и глобалната корпоративна власт.

     „Дълбоката държава" (Deep State) е първият европейски проект на Fox Networks Group  и, като такъв, е изграден върху наследството му от Холивуд.

    В „Дълбоката държава" (Deep State) участва звезден актьорски състав, който включва носителя на награда „Оливие“ и номиниран за награда БАФТА/Тони актьор Марк Стронг („Дама, поп, асо, шпионин“, „Враг номер едно“, „Kingsman: Златният кръг“), Джо Демпси („Игра на тронове“, „Скинс“), Карима Макадамс („Викинги“), Алистър Петри („Нощният мениджър“, „Rogue One: История от Междузвездни войни“), Анастейша Грифит („Щети“, „Имало едно време“), Лин Рене („На парчета“), Амелия Булмор („Щастливата долина“), Кингсли Бен-Адир („Крал Артур: Легенда за меча“), Пип Торенс („Короната“) и Фарес Фарес („Тиранин“).

    Невероятният екип на проекта включва продуцента, носител на награда „Еми“, Хилари Бевън Джоунс („Кракър“, „Правилата на играта“, „Костенурке, костенурке“), творческия директор, сценарист, съавтор и режисьор Матю Паркхил („Rogue“), изпълнителните продуценти Алън Грийнспан („Дони Браско“, „Момичета от класа“) и Хелън Флинт („Близо до врага“), продуцентите Том Наш („Майстор на бягството“, „Мракът навън“) и Кадиджа Алами („Вътрешна сигурност“), съавтора и изпълнителен продуцент Саймън Максуел („Американска одисея“), режисьора Робърт Конъли („Шамарът“, „Балибо“) и художника, носител на награда БАФТА, Пат Кембъл („В сянката на Тюдорите“). Джеф Форд и Сара Джонсън са изпълнителни продуценти за FNG Europe & Africa.

    Fox Networks Group Content Distribution държи изключителните права за световното разпространение на сериала, като работи в партньорство с FNG Europe & Africa.

    Fox Networks Group България управлява и разпространява седем отделни платени телевизионни канала в страната, включително FOX, FOX life, FOX Crime, National Geographic, Nat Geo Wild и 24Kitchen. FNG Europe & Africa управлява 151 канала в 58 страни от 25 офиса, както и много цифрови услуги. Посредством дефиниращи за своите жанрови канали като FOX, FOX Sports и National Geographic, FNG Europe & Africa се гледа от над 250 милиона зрители, 40% от населението, в 150 милиона домакинства, което я превръща в регионалния лидер в областта на развлекателните, документалните и спортните програми.* 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини