26 °C

Зарадваха с дарение Центъра за настаняване в Черноконево

Дарение на стойност 1 130 лв. получи Центърът за настаняване от семеен тип "Дъга" в квартал Черноконево. То е под формата на дълготрайни материални активи и храна. Дело е на юридическото съсловие на Димитровград - съдии, прокурори, юрисконсулти, нотариуси, разследващи полицаи и адвокати.

Дарението е било набрано по време на Коледния бал на колегията в края на декември, информират от центъра. Децата и младежите от Центъра благодариха с музикален поздрав за жеста.

"Даренията, които сме получили през годината показват, че все повече хора с възможности се включват в подобни благородни каузи. За дарителите е необходимо да се говори и да се показват, защото в днешните трудни времена всяко добро дело трябва да бъде пример за подражание. И нека има повече такива хора, защото нуждаещите са много", коментира директорът на центъра Елена Тодорова.

Тя припомни, че на територията на община Димитровград има още 10 социални услуги, освен центъра в Черконовено и всеки, който реши да помогне, може да го направи.


Хороскоп за 21.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини