Структурите на ДПС в Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци проведоха отчетни събрания

Продължават годишните отчетни събрания на местните структури на ДПС в Ардино. В сряда се отчетоха организациите на Движението в Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци. Гости на събранията бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на общината Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

По време на срещите бе обсъдена актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите.
„Радвам се, че структурите на ДПС в Боровица, Брезен, Голобрад, Сухово и Рибарци са сплотени и единни. Местните организации са най-силното и градивно ядро на една партия“, заяви областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той благодари на членовете на местните структуриза подкрепата и съвместната им работа по време на предизборните кампании. „Убеден съм, че ще продължим да работим взаимно и в бъдеще”, заяви инж. Изет Шабан.

Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове от местните организации на ДПС в района. Той отбеляза, че е дошъл на място, за да чуе предложенията на местните жители по съставянето на новия общински бюджет за тази година. „Ще продължаваме да работим усърдно за благото на всички жители на територията на общината“, заяви Ресми Мурад.

Жителите на Боровишкия  район казаха добри думи за ръководството на общината и ги похвалиха за реализираните проекти в района.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини