Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен говедар

Започнато е съдебно производство срещу 46-годишен мъж, собственик на стадо говеда, съобщават от пресцентъра на МВР. Животните са навлезли в гробищния парк на село Драгойново като са осквернили и увредили гробове. Бдителни драгойновци са подали сигнал към РУ на полицията в Първомай и оттам са взети бъзи мерки срещу немарливия стопанин.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Пи
    Питагор
    15 -3
    12:57, 18 яну 2018
    Ся след кът тия говеда са осквернили гробовете на хората заслужават най тежкуту наказание непредвидено в чуешките законя. Ни мойте закачайте чубанина. Ся Първом пулицията трябва да арестува всички говеда участвали в оскверняването и да установи самоличностите им. След тва пърумайската прокуратура и следствие да повдигнат съответно обвинение и да се направи вузстановка на престъплението може и с други говеда да се напрай. После върховният пърумайски съд да ги осъди на смърт чрез заколване като определи палачи примерно Янко дикофф или маго. След изпълнението на присъдата с трупното месо да се направи курбан който лично АНГУ да раздаде на хората и да умилостиви душите на хората чиито гробове са поругани
  • 2
    12
    1234_1516341349
    6 -2
    07:55, 19 яну 2018
    Дали ще направят нещо на Георги Джаков? Години наред върши мизерии с мършавите си говеда. Защо ли? Питайте Николай Митков. На изборите Джаков беше рамо до рамо със зам.кмета.Дори е учудващо как страхливите драгойновци са подали сигнал срещу този ,, бизнесмен-фермер'. N
    • Бу
      Буковец
      7 -1
      14:43, 19 яну 2018
      И в с. Драгойново ли Митков е разперен ?
  • 3
    Бл
    Благодаря за вниманието.
    7 -1
    08:49, 19 яну 2018
    Справедливостта предполага да се направи анализ на ситуацията и да се установи кой е истинският виновник - говедаря, говедата или бдителните драгойновци. Все пак говедарят може да е имал съвсем чисти помисли, но пустите му говеда да са посегнали на законите на страната и да са провокирали съвестта на мирното драгойновско население. Може и последните да проявяват нетърпимост към индийските традиции или да имат лошо отношение към животните. Виновните да се изправят на мегдана и да се порицаят публично, включително и от одухотворения екип на Първомай.нет. Кметът да постави забранителни табели, да не би случайно и други говеда - по-едри или по-дребни, по-глеми или по-малки да преживят където не трябва. Прокуратурата да изведе разследването като основен приоритет за да успокои скандализираните драгойновски граждани. Да не се бърза с драстични мерки срещу говедата, в случай че се окажат виновни, защото, както е известно - няма крава, няма мляко и други работи.
  • 4
    Въ
    възмутен
    7 -2
    09:24, 19 яну 2018
    Гробищата им разградени, след това говедарят и добитъкът им виновни.
    • Пи
      Пиар
      4 -2
      12:41, 19 яну 2018
      Така е ,гробищата са разградени,но къде са парите за ограждението което трябваше да бъде поставено на гробищния парк.Трябва май да се пита кмета на село Драгойново.
    • Др
      друг възмутен
      1 -2
      19:14, 19 яну 2018
      Ти отде знайш,че гробищата са им разградени?Ходил ли си да видиш?
  • 5
    Др
    драгойново
    6 -2
    09:42, 19 яну 2018
    Аз и озверели от глад кучета съм виждал на гробището
  • 6
    Народът е тотално потънал в мизерия и безпътица, животът се скапва, а те - гробища и крави.
  • 7
    Пи
    Пиар
    3 -3
    19:39, 19 яну 2018
    Към коментара на друг възмотен ,след като казваш ,че гробищния парк е ограден,как джанам тия говеда са се озовали в него,сигорно сами си отварят за да влязат умни говеда са значи,по умни от Драгойновските говеда.И незнам защо намесвате Митков,като той загуби там червена крепост заради батьо фъшкията.
    • Га
      Га га га
      4 0
      07:16, 20 яну 2018
      То бива неграмотност, но твоята е свръх.
Последни новини