Нов филм за Дънди Крокодила? Не, туристическата реклама на Австралия (видео)

Хю Джакман, Ръсел Кроу, Марго Роби и Крис Хемсуърт - почти целият звезден отбор на австралийското кино - се обединява за нова серия на "Дънди Крокодила". Новината зарадва почитателите на обичаната австралийска комедия, преживяла две продължения от 1986 г. досега. "Дънди: Синът на легендата се завръща у дома" има тийзър, трейлър, уебсайт и своя страница в сайта за кино IMDB. Единственото, което още няма, е филм.

Пълният със знаменитости клип е наистина "трейлър", но не на филм, а на туристическа реклама на Австралия, която предстои да бъде излъчена в полувремето на финала на "Супербоул". Някои се досетиха още с интервюто на изпълнителя на главната роля Дани Макбрайд (и единственият американец), който заяви пред списание "Пийпъл", че ключът към истинския Дънди се крие "95% в елечето и 5% в това да можеш да се крепиш на два крака".

Макар да липсва какъвто и да е знак, че това е реклама, засега кампанията се справя добре - според специализираното издание Adnews интересът към туристическия офис на южния континент е скочил с 1300% за седмица, надминавайки този към "класически" "Супербоул" марки като "Будвайзер" и "Пепси".

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини