Алековци отбелязаха националния празник с мероприятия

Изображение 1 от 4

    Националния празник 3 март отбелязаха алековци с различни мероприятия. Класните ръководители на  1 а и 1 б класове - Румяна Несторова и Ивета Христова  бяха изготвили презентация, която представиха пред своите ученици в актовата зала на училището. Презентацията започна с химна на Република България, а след приключването й всички първокласници получиха книжки за 3 март, подготвени от техните преподаватели.

    По инициатива на ученическия съвет и под ръководството на педагогическия съветник Димитър Димитров беше подготвен кът за празника. Учениците от ЦДО – 2 клас  с ръководители Антония Стоянова, Тонка Чакова и Катя Владинова и ЦДО – 4 клас с ръководители Георги Георгиев и Димитрова също подготвиха кътове за 3 март.

    Знамената група на ОУ”Алеко Константинов” под ръководството на преподавателя по физическо възпитание и спорт Димо Динков и представителна група от петите класове с класните  им ръководители Гошо Бинев, Кръстина Борисова и Лушка Тонева присъстваха на церемонията по отбелязване на националния празник на площад”България”. Учениците от 5 в клас поднесоха цветя пред паметната плоча в Парка на свободата. Задно със своите родители и с класните си ръководители петокласниците присъстваха на празничния концерт в ОТ”Апостол Карамитев”.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини