Общинското ДПС в Черноочене проведе разширено заседание

През годините Движението за права и свободи винаги е била най-близката партия до потребностите на българските граждани независимо от принадлежността им към различни групи. За пореден път подчертаваме, че в това число са и хората от малките населени места, които продължават да търсят чуваемост на своите проблеми, чрез нас. Това заяви на разширеното заседание на общинската организация на ДПС в Черноочене Адлен Шевкед – народен представител от Кърджалийски многомандатен избирателен район.

На срещата присъстваха лидерът на областната структура на ДПС Кърджали Изет Шабан, Председателят на Общинския съвет и на общинското ръководство на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер, Кметът на общината Айдън Осман, Председателят на общинската структура на Младежко ДПС Ферхад Ферхад, членове на общинската структура на партията, председатели на местните съвети и кметове на кметства и други.

Общинският лидер на ДПС г-жа Бедрие Газиюмер информира, че вчера е учредена нова местна структура в село Драганово на Женското дружество на ДПС, където учредители са над 50 дами. Направи и обобщен анализ на проведените общи събрания на местните структури по населени места.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман подчерта, че през годините не са изгубили пряката връзка с хората от района. През годините ДПС винаги се е отнасяло с разбиране към проблемите на всички населени места. Никога не делим нуждите на жителите по признаци. Вярвам, че искрените чернооченци отчитат нашите усилия, каза той.

В изказването си Председателят на Областния съвет на ДПС гр. Кърджали Изет Шабан наблегна на това, че чернооченската организация е една от най-единните и сплотени не само в областта.

По време на събранието беше обсъдена актуалната политическа ситуация в региона и страната, дискутирани бяха въпроси от различен характер и се предложиха решения на проблемите в населените места.

Исмет Исмаил

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини