Трима кърджалийци мамят фирма,четвърти-полицията

Криминалисти от РУ-Кърджали разкриха трима мъже, извършили измама на фирма. Жалбата е подадена от 56-годишен за това, че в периода от 23 февруари до 20 март, тази година, му е била причинена имотна вреда в размер на 7000 лв. По първоначални данни трима мъже на 20, 21 и 24 години предали животни във фирмата и използвайки един и същ документ, получили няколко пъти плащания. Сектор „Охранителна полиция“ продължава изясняването на случая.

В РУ-Кърджали се извършва проверка за управление на нерегистриран автомобил. 36-годишен се движил с лек автомобил „Ауди“ и бил проверен на ул.“Мара Михайлова“ в областния център. Полицейски служители установили, че колата е с прекратена регистрация по служебен път поради изтекъл срок на застраховка „Гражданска отговорност“. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

49-годишен е задържан в РУ-Крумовград след спречкване в сградата на институция в града. Инцидентът станал вчера около 16,30 часа. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини