Гръмна газова бутилка в димитровградски апартамент

    Газова бутилка гръмна тази сутрин в апартамент на димитровградската улица "Беласица". Инцидентът е станал малко след 10:00 часа. В жилището живеел 84-годишният Таньо Георгиев, който не е пострадал сериозно. Възрастният човек бе откаран за преглед от екип на Спешна помощ, а по-късно отведен в Пловдив при близки.

    От ударната вълна, предизвикана от бутилката са избити прозорците на две от стаите в жилището. Поражения има по вратите и мебелите в дома. Части от прозорците, щори и стъкла покриваха и пътната настилка. Съседи помагаха за разчистването малко след случката.

    Обитателите на блок №3 разказаха, че преди дни синът на Таньо му купил комбинирана печка на газ и ток, която днес била монтирана. Възрастният мъж включил печката тази сутрин, появили се пламъци и той успял да спре бутилката с бастуна си. Хората коментираха, че е добре, че инцидентът се е разминал без по-сериозни послединици.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ка
      Каква е причината?
      1 0
      16:38, 16 апр 2018
      С дюза за природен газ?
    • 2
      То
      Тодоров
      2 0
      22:23, 16 апр 2018
      Виновен за инцидента е сина на възрастния мъж. Рано или късно на такава възраст щеше да се случи инцидент..., склероза, деменция, да не говорим за по-тежки форми на такива заболявания, затова на тази възраст никакви газови уреди.
    • 3
      Му
      Мустито
      1 0
      00:37, 17 апр 2018
      Добре че дядото е реагирал адекватно и е оцелял! Минавал съм стотици пъти по тази улица,оживена е през целият ден и винаги(когато времето е приятно),след 17:00 има бабички на пейката до блокчето,вземах си бившата приятелка от там в продължение на 8 години,10 метра -надолу,откъм такситата!Радвам се че всичко се е разминало благополучно за живущите наблизо!
    Последни новини