Изтекоха снимки на нов iPhone X

Изображение 1 от 3

    Ден след като от Apple изтече информация, че компанията призовава служителите си да не подпомагат изтичане на информация, компанията стана “жертва” на поредно изтичане. Ако има нещо успокоително, то това е, че този път вината не е на служители на самата компания, а на Федералната комисия по комуникациите на САЩ (FCC). 9to5Mac съобщава за забелязан златен iPhone X, който е пристигнал в офисите на FCC, въпреки че няма официално обявен такъв смартфон.

    Както и се очаква, разцветките на този модел са бляскави, а на пръв поглед лицето му е с черен панел. Това е съществената разлика спрямо златния iPhone 8, който пристига с бял преден панел. От друга страна Apple предприе подобна промяна с Product RED iPhone 8 Plus, който обяви по-рано през седмицата.

    Макар че FCC не е случаен човек в интернет, който показва нов iPhone, е добре да не се вълнуваме излишно преди официално обявление от Apple. Нещо, което Engadget отбелязва, е, че изтеклият iPhone X е с идентификация на модела A1903, различна от наличните досега на пазара A1865, A1901 и A1902. Ако все пак моделът се окаже реален, той вероятно ще бъде на пазара съвсем скоро.

    Засега все още няма официален коментар от Apple по темата.

    Източник: hicomm.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини