Роман и филм за живота на Стефан Данаилов представиха в Димитровград

    Книга и филм за живота на популярния актьор Стефан Данаилов бяха представени снощи в читалнята на Градската библиотека в Димитровград. Автор на творбите е популярният ТВ водещ Георги Тошев, който се срещна с димитровградчани. Книгата се казва „Романът на моя живот“, а филмът носи заглавието „Монолог“.

    „Не съм бил толкова близък със семейството на Стефан Данаилов, но изпитвах респект, знаех, че е голяма личност и голям актьор“, разказа в Димитровград Георги Тошев. По думите му, трудно е убедил Ламбо да разкаже истината за своя живот. Тошев не скри, че е щастлив от това, че Стефан Данаилов му се е доверил за написването на книгата.  

    Припомни, че известният актьор става един от най-популярните българи когато е едва на 27 години, среща едновременно възторга и обидата на публиката. Да си спомняш може да бъде проклятие, не само удоволствие, убеден бе Тошев, разказвайки за популярността на Данаилов.

    Актьорът споделя в творбите интимни истории от своя живот, „влиза“ в роли във филма, разговаря със себе си и се връща в едно по-различно време. Данаилов говори честно и открито за всичко това, което му се е случило, но е и благодарен за преживяното, допълни авторът.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини