135 медала раздадоха в общинския конкурс „Шанс“ в Димитровград

    ОУ „Алеко Константинов“ отново получи купата за училище с най-висок рейтинг в общинския конкурс за детско творчество „Шанс“. Награждаването на победителите се проведе снощи в салона на ОДТ „Ап. Карамитев“  Най-много  алековци са се включили във всичките направления на конкурса. Купата бе връчена на директора на училището Дорина Желязкова от кмета Иво Димов.

    Той припомни, че конкурсът за детско творчество „Шанс“ вече има 18-годишна история и дава поле за изява на талантливите деца на Димитровград. Градоначалникът връчи и първите грамоти и медали на победителите от детските градини.

    Общо 55 плакета и 135 медала бяха раздадени по време на награждаването. Конкурсът беше два дни и бе с участието на 300 таланти от училища, детски градини, читалища и клубове.

    Журито, което оценяваше победителите в конкурас председател проф. д-р Тодор Кирков – декан на факултет „Музикален фолклор и хореография“ към Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство  в Пловдив . В него влизаха още проф. д-р Ромео Смилков – преподавател по пиано в Катедра „Пиано и акордеон“ и гл. асистент и преподавател в музикалната академия в Пловдив Марина Господинова.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини