Читател: Незаконно бунище на метри от общината

Изображение 1 от 3

    Истинско бунище расте на метри от общината, сигнализира читател на Haskovo.net. Става дума за терасата на комплекс „Клокотница“, тази част откъм общината. Ето писмото на Апостол К.:

    „На терасата на бившето кино Клокотница, пл.„Общински“ №3, на ъгъла срещу кметството има стар зидан барплот, който от години не се използва и се е превърнал в сметище. Собственикът на тази част от терасата не поддържа и не почиства имота си и с това свое нехайство не само загрозява центъра на града, но създава предпоставки за възникване и разпространение на зараза, защото терасата се е превърнала в сметище и открита тоалетна, където се изхвърлят всякакви отпадъци, включително хранителни. В тях се ровят бездомни кучета, котки и има опасност животните да разпространят зараза, особено със затоплянето на времето, когато органичните отпадъци се разграждат. Сметището се намира на метри от входа, където има зали за спорт, танци и билярд. Там всекидневно минават десетки деца, някои от които се изчакват точно до купчината боклук“.

    От общината коментираха, че става въпрос за частен имот. Но КОРЗ щели да проверят сигнала и да издирят собственика на имота.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Па
      Партизанин
      39 -4
      16:02, 25 апр 2018
      Срещу едно бунище (общината) е логично да има друго бунище, нали ?
    • 2
      Па
      Партизанин
      24 -2
      16:42, 25 апр 2018
      познавам главния наследник на тоя имот и той живее в сингапур докато го намерят общината ще обяви карантина вместо това може да пратят хора и да го изчистят за 10 минути
    • 3
      Пе
      ПЕТЯ
      19 0
      16:59, 25 апр 2018
      И между сградата на 21 век и бюрото по труда има огромни купчини боклук и жените които почистват не искат да ги почистят
    • 4
      На
      надника
      6 -2
      20:49, 25 апр 2018
      за 20 лева ще го изчистя до блясък ко се прайте :D
    • 5
      Ке
      Кенанския Маймун
      3 -1
      02:04, 26 апр 2018
      Дойчовците от Супермаркета са крадливо племе - и алчно :))
    • 6
      Ма
      мастикаджия
      1 0
      19:22, 26 апр 2018
      И в кабинета на областния има един боклук,ама Делян не дава да го чистят.
    Последни новини